top of page
bonfire-web-red.png
Partners
Möt våra grymma partners som bidrar till Bonfire Festival
Stangastaden_2_white_ordmärke.png

Stångåstaden

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag och ägs av Linköpings kommun. Vi har hem för hela livet – studentlyan hos Studentbostäder, liten eller stor lägenhet, ett radhus eller boende i kollektiv. För dig som värdesätter närhet – till naturen, citypulsen eller jobbet. 

 

Oavsett var och hur du vill bo, vill vi ge dig en enkel och smidig vardag, med tid över för det som känns värdefullt för just dig. På ett aktivt och smart sätt är vi med och utvecklar Linköping till en bättre stad att bo, leva och verka i.

voky_logo2.png

Voky

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Hur? Genom att göra det enklare, och då menar vi mycket enklare, för våra kunder att stärka sitt varumärke. Det gör vi genom smarta digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag när de behöver allt från en broderad jacka till tusentals pennor. Tack vare egen produktion samt en ytterst väloljad logistik, kortar vi dessutom alla ledtider till ett minimum - så behöver du den där jackan imorgon? Inga problem. Det är vad vi kallar “Brand merch made easy”.

Rejmes_logo.png

Rejmes

Rejmes tänker på dig. Hela tiden faktiskt. Eftersom vi är med dig i alla steg i ditt bilägande. Vi är här när du ska köpa bil, sälja bil och har massor av tjänster som gör livet med bil lite smidigare. Vi är med dig på hela bilresan, helt enkelt.

 

Vi säljer nya Volvo, Renault, Dacia och kvalitetstestade begagnade bilar från många olika märken

bottom of page