top of page
bonfire-web-red.png
Partners

Möt våra grymma partners som bidrar till Bonfire Festival 2023

Stangastaden_2_white_ordmärke.png

Stångåstaden

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag och ägs av Linköpings kommun. Vi har hem för hela livet – studentlyan hos Studentbostäder, liten eller stor lägenhet, ett radhus eller boende i kollektiv. För dig som värdesätter närhet – till naturen, citypulsen eller jobbet. 

 

Oavsett var och hur du vill bo, vill vi ge dig en enkel och smidig vardag, med tid över för det som känns värdefullt för just dig. På ett aktivt och smart sätt är vi med och utvecklar Linköping till en bättre stad att bo, leva och verka i.

------------------------------------------------------------                 Main Partners ------------------------------------------------------------               

Visit-linköping.png
Untitled-55.png

-------------------------------------- Premium Partners ----------------------------------------------------

ticket.png
Logo-01 (1).png
sleeq.png

We are a family of life lovers, nutrition fanatics, coffee aficionados, hardworking idealists, and adventurers. We want to be ultimately diverse in our approach to the world, and we invite anyone.  

JOE & THE JUICE, “a Juicer” is not a machine!

TicketSwap är Sveriges säkraste tjänst för återförsäljning av evenemangsbiljetter. Med TicketSwap kan kunder som har köpt en biljett men inte kan gå på evenemanget smidigt och säkert sälja biljetten till någon annan som vill gå. När ett evenemang är slutsålt så hittar du sannolikt biljetter på TicketSwap, som kund är det enkelt att få notiser när en biljett finns att köpa. För den som reser mycket så finns TicketSwap tillgängligt i 36 länder. Med TicketSwap kan du enkelt se om det finns biljetter till de hetaste spelningarna i just den staden du reser i. TicketSwap finns tillgängligt på iOS och Android.

SLEEQ - det bubbliga vattnet med naturliga smaker från frukt och bär! En torr men uppfriskande Seltzer i en praktisk burk, utan allergener. Varje burk SLEEQ innehåller endast 83 kalorier och är fri från tillsatta sötningsmedel och socker. Dessutom har den en minimal halt av endast 0,3 g kolhydrater per 100 ml. En Seltzer precis som den ska vara, enligt vårt synsätt – naturlig och enkel men ändå så smakrik.

@sleeq.se @sleeqzero

honqiiiiiiiii.png
brrok.png

Hongqi E-HS9 är en helt elektrisk lyx-SUV vars elektriska prestanda, komfort och kvalitet gör den unik i sitt segment. Banbrytande design av legendariske chefsdesignern Giles Taylor.

----------------------------------- Basic Partners ----------------------------------------------------

Visit Linköping

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Tillsammans med andra skapar vi upplevelser i Linköping och vi är därför en stolt partner till Bonfire Festival sedan starten 2022. Festivalen är ett välkommet inslag i Linköpings musikliv och berikar studentstaden Linköping ytterligare. Häng med på en magisk helg på Stångebrofältet i hjärtat av Linköping!

Untitled-21.png
dtc.png
rb.png
mabi.png
pm.png
download.png
FY20_Bacardi_Amea_Logos_Primary_Simplified_No_Background_Full_Colour-1.png
bottom of page